İletişim

Gazi Üniversitesi Afet Yönetimi ve Deprem Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Merkezi

Sekreter: Haydar ŞAHANLI

Telefon:+90(0312) 582 3112

Mail:Deprem@gazi.edu.tr

Adres: Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Eti Mah. Yükseliş Sok. No:5  (06570) Maltepe / Ankara​​​​

Harita İçin Tıklayınız

----------------------------------------------------------

Merkezimize ulaşım aşağıdaki şekillerde yapılabilir:

1. Ankaray ile ulaşılabilir. Maltepe durağında inilecektir.

2. Dolmuş veya otobüs ile ulaşılabilir. Sıhhıye köprüsü üzerinden geçen otobüs veya dolmuşlara binilerek Celal Bayar Bulvarı üzerinde inilecektir.

3. AŞTİ’den ulaşılabilir. Mevlana Bulvarı (Konya Yolu) üzerinden Celal Bayar Bulvarı’na geçilecek ve Sıhhıye’de inilecektir.

4. Hava alanından ulaşılabilir. Esenboğa Havaalanı’ndan otobüse binilerek Sıhhıye’de inilecektir.

5. Yüksek hızlı tren garından ulaşılabilir. Merkezimiz ile gar arasındaki yaklaşık 250 m mesafe bulunmakta ve rahatlıkla yaya olarak ulaşılmaktadır.