Duyuru
International Disaster and Resilince Congress - iDrc 2019
19 Nisan 2019 | 09:41

International Disaster and Resilience Congress-idRc 2019”, 26-28 Haziran 2019 tarihlerinde  from Risk to Resilience” temasıyla Eskişehir Teknik Üniversitesi Kongre Vadisi’nde düzenlenecektir.

Kongre, Eskişehir Teknik Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi öncülüğünde, Ankara Sosyal Bilimler, Hacettepe, İstanbul Teknik, Kocaeli, Orta Doğu Teknik, Dokuz Eylül ve Yıldız Teknik Üniversitelerinin işbirliği ve T.C. İçişleri Bakanlığı, T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere ilgili kurum ve kuruluşların destekleri ile gerçekleştirilecektir. Gazi Üniversitesi Deprem Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak Düzenleme ve Bilim Kurulu üyeliği ile kongreye destek veriyoruz.

Kongrenin amaçlarından birisi olan afetlere dirençli toplum için farkındalık ve bilgilendirme çalışmalarına katkı sağlamaktır.