Merkezimiz tarafından 19 Mart 2008 tarihinde ANKARA NIN DEPREM TEHLİKESİ ve RİSKİ ÇALIŞTAYI düzenlenmiştir.
19 Aralık 2012 | 20:44
Ankara’nın deprem açısından durumunu bilimsel çalışmalarla ortaya koymak amacıyla Gazi Üniversitesi Deprem Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Merkezi (DEMAR) tarafından 19 Mart 2008 tarihinde Gazi Üniversitesi Rektörlüğü Mimar Kemaleddin Salonunda “Ankara’nın Deprem Tehlikesi ve Riski Çalıştayı” düzenlenmiştir.

Ayrıca Çalıştay sonunda yapılmış olan “Ankara Depreme Hazır mı?” konulu panelde ise Ankara’nın deprem açısından durumu, yapılması gereken çalışmalar ve çözüm önerileri tartışılmıştır.

Çalıştay da sunulmuş olan bütün bildiriler ve panelde yapılan bütün konuşmalar bir kitap haline getirilmiştir. Kitabı web sayfamızdan indirebilir veya merkezimizden alabilirsiniz.

Çalıştay Duyurusu

Çalıştay Afişi

ANKARANIN DEPREM TEHLİKESİ ve RİSKİ ÇALIŞTAYININ BİLDİRİLER KİTABI .

İsteyenler yukarıdaki linke tıklayarak kitabı pdf formatında download edebilir.